Belangrijk bij de aankoop van een naaimachine
15/3/2022

Bijna alle kopers van een naaimachine willen graag goede voorlichting, advies en begeleiding bij de aanschaf. Wij maken er voor jou een interessante en prettige beleving van, zodat je een nieuwe, frisse kijk krijgt op de naaimachine van nu.

De confectiefabrikant heeft voor iedere werkzaamheid een speciale naaimachine, zowel voor geweven als gebreide kleding, kunststoffen, plastics, leer…

De moderne naaimachine is een compromis van al deze specialiteiten en is enorm veelzijdig. Behalve het vervaardigen van geweven en gebreide kleding (tricot, jogging), zijn er immers ook reparatiekarweitjes zoals een ritssluiting inzetten, zomen, naadje los, verstellen!

Heb je al ervaring met naaien of ben je een beginner?

Let op of de naaimachine een eenvoudige bediening en vooral logische symbolen en hulpstukken heeft. Kijk ook naar de gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld heeft de naaimachine een vrije arm?

Waarvoor ga je de naaimachine gebruiken?

Vooral voor kinderkleedjes en gemakkelijke zomerrokken, of ga je ook harde en dikke stoffen verwerken?

Hoe vaak ga je de naaimachine gebruiken?

Laten wij de vrouwen en mannen die een naaimachine gebruiken voor het gemak even in 3 groepen verdelen:

• De naaister die de naaimachine vooral gebruikt voor huishoudelijke klussen zoals verstellen enz.
• De naaister die zelf kleding maakt, zij begint meestal met kinderkleding en gaat daarna over op kleding voor zichzelf.
• De naaister die van naaien haar hobby heeft gemaakt en bijvoorbeeld applicaties op bloezen en rokjes of jassen maakt, en kleding voor anderen.

Hoeveel wil je betalen voor een naaimachine?

De erkende vakhandel heeft een ruim aanbod, van de gewone zig-zag naaimachine tot de meest geavanceerde computernaaimachines. Prijzen kunnen variëren van €99 tot €10.990.

Heb je een voorkeur voor een bepaald merk?

Koop een naaimachine van een bekend merk, die kan je altijd inruilen als je wil overstappen naar een naaimachine met meer mogelijkheden.

Waar koop je een naaimachine?

Bij een erkende verdeler die alle merken in voorraad heeft en die lessen geeft over het gebruik van de naaimachine. En niet onbelangrijk: die een eigen hersteldienst heeft, zodat ze jouw naaimachine herstellen indien nodig.
Vraag om demonstraties en probeer ook zelf even op een naaimachine te werken.
Let erop dat er een goede Nederlandstalige handleiding beschikbaar is.

+

990 Bernina

PRE-ORDER (leverbaar in september 2024)
Vanaf 14.999,00

+
Vanaf 1.349,00

-10%
+

Brother PR1

Nu met gratis verrijdbare opbergtafel
Vanaf 5.579,00

-10%
+

-10%
+
Uitverkocht

-10%
+
Vanaf 1.979,00

-10%
+
Vanaf 4.769,00

+
Vanaf 1.999,00

Geef een reactie