INFO / WORKSHOPS

Workshop Toilettasje
20 & 27 september – €45

Tijdens deze workshops gebruiken we persvoetjes zoals de paspelvoet, parelvoet, cirkelapparaat, lintjesvoet en knopaanzetvoet. Daarbij leer je ook werken met de geheugen-functie van je machine en combinaties maken van verschillende steken. Materialen en drank zijn inbegrepen in de prijs.

Deze workshop vindt drie keer plaats, telkens toegepast op een andere merk (Pfaff, Bernina of Brother). Vergis je dus niet en schrijf je in voor de les waar het merk van jouw naaimachine besproken wordt.

Toilettasje – PFAFF naaimachines met geheugen
Woe 20/9, van 10u tot 12u30 – €45

Toilettasje – BERNINA naaimachines met geheugen
Woe 20/9, van 13u30 tot 16u – €45

Toilettasje – BROTHER naaimachine met geheugen
Woe 27/9, van 10u tot 12u30 – €45

Borduurworkshop – hoes voor borduurmachine
6 september – €45

Op 6 september organiseren we een workshop rond het maken van een hoes voor je borduurmachine. Schrijf je in voor een gezellige namiddag van leren én plezier maken ;-). Drank is inbegrepen in de prijs, de stoffen breng je zelf mee. We beginnen om 13u30 en eindigen om 16u30.

Inschrijven

Workshop overlockvoeten – hoes voor notitieboekje
Za 2 december – €45

Tijdens deze workshop leren we werken met overlockvoeten door het maken van een hoes voor een notaboekje. Drank is inbegrepen in de prijs, de stoffen breng je zelf mee. We beginnen om 13u30 en eindigen om 16u30.

Inschrijven

Sfeerbeelden uit recente lessen, demo’s en workshops

Lessen en workshops zijn exclusief voor onze klanten.
Demonstratiedagen zijn open voor iedereen.

Schrijf je in

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor één van onze lessen, workshops of demonstratiedagen. Als je je GSM-nummer invult, ontvang je een herinneringsberichtje de dag voor de workshop. Hieronder vind je een lijst met alle beschikbare data, hopelijk tot snel!

Laden...