INFO / WORKSHOPS

Onze workshops gaan dieper in op een bepaald thema om je naaimachine zo optimaal mogelijk te benutten. Deze groepslessen zijn een leuke manier om samen aan je skills te werken.

LET OP: de workshops kunnen pas doorgaan bij minimum 6 inschrijvingen.
Drank is inbegrepen in de prijs, broodjes zijn apart te betalen of je kan je eigen lunch meebrengen.  

Kennismaking overlockmachine – Odette t-shirt
Woe 11 september 2019
• 10u-12u30 (VOLZET)
• 14u-16u30

Vr 25 oktober 2019
• 10u-12u30
• 14u-16u30
45€

Deze workshop is voor naaisters die overwegen om een overlockmachine te kopen maar eerst de basisfuncties van de machine willen uitproberen. Dit doen we op een leuke manier met het maken van een trendy Odette t-shirt in soepele tricot, de stof is inbegrepen in de prijs.

De overlockmachines worden door ons voorzien en het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald indien je nadien een overlockmachine koopt.

Workshop PE Design plus 2
Woe 18 september 2019
• 13u30-16u
45€

PE Design plus 2 is een geweldig software pakket voor borduurmachines; het heeft krachtige functies en is gebruiksvriendelijk dankzij zijn intuïtieve gebruikersinterface.

Digitaliseer uw foto’s, ontwerpen en afbeeldingen en transformeer ze tot geborduurde kunstwerken.

Tijdens deze workshop verkennen we alle mogelijkheden van deze uitgebreide software.

Workshop boodschappentas
alle merken naaimachines
Woe 25 september
• 10u-12u30
• 14u-16u30
45€

Heb je een naaimachine gekocht bij ons en wil je je kennis nog wat uitbreiden? Dan is deze workshop perfect: we maken een leuke boodschappentas en ondertussen leren we de machine beter kennen, de geheugenfunctie en de persvoetjes.

pfaff workshop performance icon

Workshop Pfaff Performance Icon
Za 23 november 2019 – 13u30-17u
45€

Heb je interesse om een nieuwe machine te kopen? Je kan nu eerst onder begeleiding van een naaimachinespecialist van Pfaff de nieuwe Performance icon leren kennen. Dit topmodel van Pfaff is qua prestaties, innovaties en uiterlijk volledig uniek!

Als je de machine aankoopt, wordt de inschrijvingskost van €45 terugbetaald.

Sfeerbeelden uit recente lessen, demo’s en workshops

Lessen en workshops zijn exclusief voor klanten die hun machine aankochten bij Van Rooy Lier, demonstratiedagen zijn open voor iedereen. Onze lessen en demonstraties zijn GRATIS, workshops zijn betalend.

Schrijf je in

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor één van onze lessen, workshops of demonstratiedagen. Als je je GSM-nummer invult, ontvang je een herinneringsberichtje de dag voor de workshop. Hieronder vind je een lijst met alle beschikbare data, hopelijk tot snel!

Laden...