INFO / WORKSHOPS

Workshop ScanNCut – kerstdecoratie
Woe 13 december – €45
VOLZET

Deze ScanNCut canvas workshop staat volledig in het teken van Kerstmis. Je kan eventueel zelf een windlicht meenemen (die is niet inbegrepen), het folie met kerstfiguren is wel inbegrepen. We gaan ook een Kerst Disney figuur in meerdere kleuren flexfolie.
Drank is inbegrepen in de prijs.

Inschrijven

Workshop ScanNCut + naaimachine vogelhuisje – Za 3 februari – €45

In deze workshop maken we met behulp van de ScanNCut én de naaimachine een vogelhuisje. Je snijdt zelf de stof en met de machine gebruiken we allerlei siersteken. Verder gaan we jullie leren werken met de handige knoppen op de machine, iedereen wordt individueel behandeld aangezien elke machine anders is.

Inschrijven

Workshop toilettasje
Za 21 april – €45

In deze workshop maken we een toilettasje, waarbij we leren werken met het geheugen van de machine en het combineren van steken. Geschikt voor alle merken naaimachines. We beginnen om 13u30 en eindigen om 16u.

Inschrijven

Sfeerbeelden uit recente lessen, demo’s en workshops

Lessen en workshops zijn exclusief voor onze klanten.
Demonstratiedagen zijn open voor iedereen.

Schrijf je in

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor één van onze lessen, workshops of demonstratiedagen. Als je je GSM-nummer invult, ontvang je een herinneringsberichtje de dag voor de workshop. Hieronder vind je een lijst met alle beschikbare data, hopelijk tot snel!

Laden...