INFO / WORKSHOPS

Onze workshops gaan dieper in op een bepaald thema om je naaimachine zo optimaal mogelijk te benutten. Deze groepslessen zijn een leuke manier om samen aan je skills te werken.

LET OP: de workshops kunnen pas doorgaan bij minimum 6 inschrijvingen. 
Drank is inbegrepen in de prijs, broodjes zijn apart te betalen of je kan je eigen lunch meebrengen.  

Workshop Pfaff Performance icon
Za 25 mei 2019 – 13u30-16u30
45€

Een naaimachinespecialist van Pfaff komt alle functies en mogelijkheden toelichten van de nieuwe Pfaff Performance Icon, een ongelooflijke leuke naaimachine die qua prestaties, innovaties en uiterlijk uniek is.

Inschrijven kost 45€, dit bedrag krijgt u terug indien u deze machine aankoopt. Max. 6 personen.

Duffy’s workshop Draden spel en Couching
Za 6 juli 2019 – 10u-15u30
75€

In deze workshop gaan we onze naaimachine nog meer verkennen. Couching is decoreren, we spelen met dikkere draad bijvoorbeeld wol, decoratieve lint wol, dunne koorden enz. We gebruiken siersteken, we quilten en gaan verder afwerken met wat handborduren.

Het is heel leuk om te doen en je kunt er prachtige dingen mee decoreren. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je stof maken om een kussen van te maken, een leuk tasje, een decoratief wandkleedje of een quilt eens iets extra geven. Er zijn een aantal voetjes die je hiervoor kunt gebruiken en in de les gaan we veel experimenteren en uitproberen.

Benodigdheden
– Een stuk stof 100cm/50cm.
– Scheur vlieseline in zelfde grootte
– Lijmspray geschikt voor de naaimachine
– Alle voetjes die je hebt
– Stikgaren in verschillende kleurtjes en stikgaren die overgaan van ene kleur in een andere.
– Verschillende diktes- en kleuren brei wol, decoratieve lint wol, lintjes, borduurgaren, dunne koorden, enz…

Sfeerbeelden uit recente lessen, demo’s en workshops

Lessen en workshops zijn exclusief voor klanten die hun machine aankochten bij Van Rooy Lier, demonstratiedagen zijn open voor iedereen. Onze lessen en demonstraties zijn GRATIS, workshops zijn betalend.

Schrijf je in

Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor één van onze lessen, workshops of demonstratiedagen. Als je je GSM-nummer invult, ontvang je een herinneringsberichtje de dag voor de workshop. Hieronder vind je een lijst met alle beschikbare data, hopelijk tot snel!

Laden...