Info & openingsuren


Berlaarsestraat 59, 2500 Lier

Tel. 03 / 480 08 13
GSM 0477 / 138 195
E-mail info@vanrooy.be

OPENINGSUREN:
Di, woe, vr: 10u00 – 18u00 doorlopend
Zaterdag: 10u00 – 17u00 doorlopend
Maandag & donderdag gesloten

 

Contacteer ons

We beantwoorden zo snel mogelijk je vraag!

Kriebelen je vingers al?

Aarzel dan niet en kom eens een kijkje nemen in de winkel, Greta en haar team helpen je graag verder!

Verzenden en betalen

Wat zijn de verzendkosten?

België: Bestellingen gelijk aan of hoger dan €50 worden gratis verzonden. Bestelling lager dan €50 worden verzonden aan een vaste kost van €9,95.
Buitenland: verzendkosten op aanvraag

Wat is de leveringstermijn?

Indien het product voorradig is, wordt uw bestelling gemiddeld 2 à 3 werkdagen na het ontvangen van de betaling bij u thuis geleverd. Indien er een langere levertijd zou zijn, informeren we u zo snel mogelijk.

Hoe kan ik online betalen?

Betaling met debetkaart: Bancontact of Maestro
Betaling met kredietkaart: Visa, MasterCard of American Express
Betaling met PayPal

Is mijn betaling veilig?

Om online betalingen goed en veilig te laten verlopen maakt Van Rooy gebruik van het systeem van 'Payment Service Provider' (PSP) Mollie. Nadat je je bestelling hebt bevestigd, wordt je via een SSL-beveiligde verbinding doorgestuurd naar de gekozen betalingswijze. Als de betaling voltooid is, word je automatisch weer teruggeleid naar onze website.

Hoe kan ik als bedrijf een factuur ontvangen?

Er wordt altijd een factuur afgeprint en in de doos gestoken, ongeacht bedrijf of particulier. Je ontvangt de factuur dus bij levering. Wens je dat het BTW-nummer van je bedrijf vermeld staat op je factuur, vergeet dan zeker niet bij het bestelproces je bedrijfsnaam en het BTW-nummer in te geven.

Garantie

Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Elk artikel is onderworpen aan de wettelijke garantie vanaf de datum van aankoop door (desgevallend levering aan) de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Indien u een product wenst terug te sturen, stuur dan een mail naar info@vanrooy.be. Na het ontvangen en aanvaarden van uw vraag tot terugzending, krijgt u van ons een bevestiging, dat het product mag worden teruggestuurd én dat de door u betaalde bedragen voor aankoop worden teruggestort. Producten mogen slechts teruggestuurd worden in de originele verpakking en onbeschadigd. Gelieve geen producten terug te sturen zonder een bevestiging van Van Rooy, deze producten zullen worden geweigerd.