Onderhoud en herstellingen naaimachines te lier

Wil je een nazicht of herstelling laten doen van jouw naai-overlock-coverlock of een borduurmachine? Je moet GEEN AFSPRAAK maken, je mag jouw toestel gewoon binnenbrengen tijdens de openingsuren. Reken op één week wachttijd. Zowel klanten als niet klanten zijn welkom bij ons.

Je hebt een naaimachine gekocht en wil hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Onderhoudsbeurten zijn zeer belangrijk voor een langere levensduur van jouw machine. Ook al naai je niet elke dag, om de 2 jaar is het zeker noodzakelijk om dit te laten doen. Na een tijdje kruipt er stof in, de spanningen kunnen ontregelen… etc, wij stellen alles af en doen ook een complete reiniging van uw machine zodat die perfect terug in orde is. Bij Van Rooy Naaimachines Lier hebben we een eigen hersteldienst voor onderhoud en reparatie van uw naaimachine, zo kunnen we onze klanten elke dag de beste service geven!

Is het een oudere machine en wil je niet al te veel kosten maken? Geen probleem, bij ons mag je de machine binnenbrengen en kunnen we op voorhand een prijsofferte maken en bellen we jou op voorhand even op. Niet te maken? Dan mag je jouw machine gewoon terug komen ophalen.

Bent je tevens op zoek naar iemand voor de herstelling van machines van Bernette, Bernina, Brother, Elna, Janome, Juki, Pfaff of Singer? Wij herstellen alle merken én ook machines die niet bij ons aangekocht zijn.

Bel ons op het nummer 03/480 08 13 of mail info@vanrooy.be voor meer info.