Onderhoud & Herstellingen ACTIE

HERSTELLEN NAAIMACHINES TE LIER, REGIO ANTWERPEN

U heeft een naaimachine gekocht en u wil hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Onderhoudsbeurten zijn zeer belangrijk voor een langere levensduur van uw machine. Om de 2 jaar is het zeker noodzakelijk om dit te laten doen, ook al stikt u niet elke dag. Na een tijdje, kruipt er stof in, de spanningen kunnen ontregelen, ..etc en wij stellen alles af en doen ook een complete reiniging van uw machine. Bij Van Rooy Naaimachines Lier hebben we een eigen hersteldienst voor onderhoud en reparatie van uw naaimachine, zo kunnen we onze klanten elke dag de beste service geven!

Bent u tevens op zoek naar iemand voor de herstelling van machines van Bernette, Bernina, Brother, Elna, Janome, Juki, Pfaff of Singer? Wij herstellen alle merken én ook machines die niet bij ons aangekocht zijn.

Bel ons op het nummer 03/480 08 13 of mail info@vanrooy.be om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt.

NU 10€ KORTING OP ONDERHOUDSBEURT NAAIMACHINE (NIET OUDER DAN 5 JAAR)

Van 1 juni t.e.m. 30 juni doen we een speciale actie: je ontvangt €10 korting en betaalt dus €55 voor een onderhoudsbeurt i.p.v. €65. De actie is enkel geldig op vertoon van de kortingsvoucher die je kan downloaden via de knop ‘download voucher’. Lees alle voorwaarden onderaan deze pagina.
DOWNLOAD VOUCHER

Voorwaarden actie

Deze actie is geldig van 1 t.e.m. 30 juni 2022 en enkel voor naaimachines, niet ouder dan 5 jaar. De korting is enkel geldig wanneer de machines worden binnengebracht in de winkel in Lier.

Wat is inclusief de basisprijs €55?
• Reiniging (onderhoud)
• Smeren
• Afstelling vd spanningen/grijper

Wat is exclusief?
• Mocht er een reparatie nodig zijn met meer kosten, maken wij hiervoor een gratis bestek voor op en doen we de herstelling pas na uw goedkeuring.
• Als de machine ouder is dan 5 jaar, geldt de korting niet.