Voetjes Babylock Coverlock
28/7/2021

Wij organiseren een demonstratie namiddag op 23/10/21 van 13u30 tot 16u30. Heb je een babylock coverlock bij ons gekocht? Schrijf je dan snel in op onderstaande link:
Schrijf je in voor de demonstratie

Wij zullen hieronder al een uitleg geven van de verschillende voetjes:

Biaisbandgeleider voor dubbele vouw met geleiding
Met de biaisbandgeleider voor dubbele vouw met geleidingshark kunt u stofranden en halslijnen snel en gemakkelijk omboorden met de cover of kettingsteek. Zowel de boven- als de onderkant van het band worden door de vouwer ingeslagen.

Zoomgeleider voor enkele vouw 5/8 (= 15,875 mm)
Om een professionele zoom te naaien gebruik je de schuinbandvouwer met ketting- of coversteek. De verschillende groottes maken het mogelijk diverse zoombreedtes industrieel te produceren.

Riemlusvouwer 3/4 (= 19,05 mm)
Of het nu om riemlussen gaat of schouderbandjes, met dit accessoire kun je het perfecte resultaat met de coversteek krijgen.

Rechte zoomgeleider 1/2 (= 12,70 mm)
Deze omzoming is voor mouwen en halsuitsnedes. Daarbij wordt uitsluitend met ketting- of coversteek genaaid. Bovendien kun je hem voor siernaden gebruiken.

Biezenvoet
Met een biezenvoet en de bijbehorende biezentong kun je biesjes en plooitjes simpel, maar perfect met een coversteek naaien. Met de bandgeleiding kun je het innaaien van een snoer vergemakkelijken en de bies plastischer en steviger maken.

Geef een reactie